Modele de flori din hartie creponata

Florile sunt si ELE o optiune la indemana cand Vine vorba de transformationnelle Hartia creponata in Ornamente. Si pentru ca am vorbit de ele, sa vedem in ce chipuri felurite ni se pot acestea infatisa. Jucati-va cu culorile astfel incat sa le interrupteur diff si sa creati contraste interesante. Puneti-le cap la Cap si faceti DIN ELE o Frumoasa coronita, mai ales ca e perioada serbarilor. Florile se pot Agata arrière-pensée de Tavan, de scaune, sau se pot Pune PE, ca si aranjamente florale care nu se vor Ofili. Mai apoi am pus si petalele CREM. La série AM Lipit cateva “frunzulite” DIN hartie creponata Verde. AM imbracat si Sarma intr-un reste de hartie. Tags: ce Poti face DIN hartie creponataDecoratiuni DIN hartie creponataornamente DIN hartie creponata Buna Angelica, e hartie creponata cumparata DIN librarie, de la rechizite. Asadar, nu e foarte groasa.

Tot AM ZIS ca incerc si eu cu hartie cu gramaj mai mare:). Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o Informatie, comme vrea sa stiu ce fel de hartie creponata folositi, gramajul? Mult multumesc va. Decoratiuni DIN hartie creponata – Jucati-va cu Copiii multumesc mult pentru raspuns! Exista si hartie creponata pentru floristica Dar mi se pare prea groasa, acum sunt in cautarea uneIA de mijloc. O zi Frumoasa! AM imbracat MARGICA de lemn cu hartie creponata Verde. Si pentru ca, in aceste cazuri, imaginile vorbesc mai apasat decat o simpla insiruire de cuvinte, va lasam sa admirati alte cateva imagini elocvente despre ce potentiel Zace intr-o simpla bucata de hartie creponata. DA, stiu, un Craciunul trecut, nu INSA si vremea craciunitelor, Flori Care infloresc in aceasta perioada a anului. Il propun INSA o varianta cu Flori care vor rezista tot anul. DIN hartie creponata:). Mai mult hartie creponata in 4 Culori: Rosu, Crem, Verde inchis, Negru foarfeca Sarma o Bila din lemn vopsele acrilice péninsule “evantai” instrument de embosat (se poate improviza cu capatul de la o Carioca sau partea rotunjita de la manerul de Plastic al unei foarfeci) Pad de embosat (se poate improviza cu o coala de Foam sau hartie “gumata”) cerneala Maro lipici lichide péninsule de aplicat lipiciul decoratiuni DIN hartie creponata – Flori superbe in felurite chipuri si uite ASA, AM incalecat PE-o sa si m-am ales cu un Mac à bucatarie. Daca treci pe langa fereastra MEA, il VEI vedea in fereastra zambindu-TI a Vara, primavara:).

La finale, Cam asa Arata Macul meu cel UrIaS. Pentru o prima incercare sunt multumita. Sunt curioasa cand voi Lua Cartea, eu Sper sa mi-o iau, sa vad pentru ce Era de fapt tiparul pe care l-am folosit. Si sunt curioasa Cam cum l-ai folosi si tu:). Am vazut PE Grupul Fabricuta de idei o carte minunata despre Flori DIN hartie, papier à pétale, autori, Rebecca Thuss si Patrick Farrell.

Comments are closed.